Chuck Hayes

Chuck Hayes este evanghelist și predicator în Paragoulg, Arkansas

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Tematici

Categorii

4 rezultate
carte

Pe ce cale mergem?

Este mișcarea evanghelică de astăzi amăgită și contribuie la amăgire, mulţi dintre membrii ei mergând în fapt pe calea cea lată care duce la pierzare?

2 min
carte

Credința fără fapte este moartă

Partea a doua din Seria Credinţei, cartea lui Chuck Hayes, analizează succint, dar la obiect, relaţia dintre credinţă și faptele bune, focalizându-se în principal pe capitolul 2 din Epistola lui Iacov.

1 min
carte

Ziua Domnului

Plecând de la pasajul din 2 Petru 3, Chuck Hayes reiterează argumentele biblice și logice pentru a transmite semnalul de alarmă cu privire la iminenţa Zilei Domnului, a momentului în care fiecare om care a trăit vreodată pe planetă va sta faţă în faţă cu Dumnezeu, Creatorul lui, pentru a da socoteală pentru felul în care și-a trăit viaţa.

2 min
carte

Credința vine în urma auzirii

Într-o lume evanghelică în care aproape 70% dintre cei care pretind că sunt ucenicii lui Hristos afirmă că este mai important să “trăiască Evanghelia” decât să meargă la alte persoane și să le predice Evanghelia, Chuck Hayes, un devotat evanghelist din Arkansas, SUA, ne atrage atenţia asupra măreţului principiu apostolic care ar trebui să ne călăuzează tuturor înţelegerea evanghelizării: “Credinţa vine în urma auzirii”.

1 min
Sus