Paul Washer

Paul WASHER a slujit timp de 10 ani ca misionar în Peru, perioadă în decursul căreia a fondat HeartCry Missionary Society pentru a susține plantatorii peruvieni de biserici. Paul slujește acum ca director cu misiunea la HeartCry (heartcrymissionary.com), organizație pe care Dumnezeu a binecuvântat-o cu abilitatea de a susține misionari în peste 40 de țări din întreaga lume. El și soția lui, Charo, au patru copii: Ian, Evan, Rowan și Bronwyn.

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Autori

Tematici

Categorii

Serii

4 rezultate
carte

Noul Calvinism

O nouă reformă sau un banal entuziasm teologic?

În ultimii ani s-a manifestat o reorientare teologică în peisajul și concentrarea Bisericii. Subiecte precum suveranitatea lui Dumnezeu și starea complet neputincioasă a omului, în lipsa ajutorului Lui, au devenit tot mai apreciate.

2 min
carte

Descoperă Evanghelia glorioasă

Moartea și învierea lui Isus Hristos se află în centrul istoriei omenirii, fiind cel mai mare eveniment al ei și subiectul contemplării îngerilor.

7 min
carte

Cunoaște-L pe Dumnezeul cel viu

Doar Adevărurile Scripturii, atunci când sunt înțelese cu mintea și comunicate prin doctrină, pot furniza acea temelie sigură...

6 min
carte

Conștientizează tragedia omului

Fără o înțelegere corectă asupra naturii și păcătoșeniei omului, este imposibil să înțelegem Evanghelia lui Isus Hristos sau...

6 min
Sus