Descriere

Oamenii care trăiesc pe coasta Oceanului Atlantic trăiesc cu mai multe emoţii în perioada dintre 1 Iunie şi 30 Noiembrie. Deși această perioadă din an poate să nu fie cu nimic deosebită pentru majoritatea oamenilor, meteorologii și aceia care trăiesc în această zonă, sunt foarte atenţi la această perioadă. Motivul este că acesta e sezonul uraganelor. Fiecare sezon de uragane aduce cu el posibilitatea stricăciunilor materiale, a rănirii sau chiar pierderii vieţilor oamenilor. Pentru sezonul de anul acesta, Serviciul Meteorologic Naţional ajută publicul să devină mai educat, mai pregătit și mai protejat. “Serviciul Meteorologic Naţional este responsabil cu protecţia vieţii și a proprietăţilor prin emiterea de avertismente și prognoze la timp, dar este esenţial ca familia dumneavoastră să fie pregătită înainte ca furtuna să atingă zona.” Și aceasta, evident, este cheia: să fii pregătit!

Dacă ar fi să facem o comparaţie, presupunând că apostolul Petru ar fi fost meteorolog, el ar fi spus ceva de genul: “Întrucât uraganul este inevitabil, ‘ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi?’” Adică, îți faci un plan pentru familia ta, îți cumperi cele necesare, inclusiv un kit medical și așa mai departe? Ești pregătit?

Plecând de la pasajul din 2 Petru 3, Chuck Hayes reiterează argumentele biblice și logice pentru a transmite semnalul de alarmă cu privire la iminenţa Zilei Domnului, a momentului în care fiecare om care a trăit vreodată pe planetă va sta faţă în faţă cu Dumnezeu, Creatorul lui, pentru a da socoteală pentru felul în care și-a trăit viaţa.

Tu ești pregătit pentru această întâlnire?

Cuprins

Capitolul 1. Isus vine
Capitolul 2. Judecata stă să înceapă
Capitolul 3. Ești pregătit?
Capitolul 4. Concluzie
Note bibliografice

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

23

Data publicării

2015, 2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus