Descriere

Este mișcarea evanghelică de astăzi amăgită și contribuie la amăgire, mulţi dintre membrii ei mergând în fapt pe calea cea lată care duce la pierzare? Ai putea fi surprins să descoperi că predicatorul tău favorit de la televizor, autorul tău favorit de cărţi, sau chiar pastorul bisericii tale predică un alt Isus. Sunt atât de mulţi aceia care oferă o mântuire lipsită de lepădarea de sine, lipsită de bucurie în suferinţă și de o predare radicală faţă de domnia lui Hristos. Fiind incapabili să discearnă tacticile ucigătoare ale acestor predicatori, pretinșii creștini rămân la stadiul de a fi mulţumiţi să meargă pe calea mai ușoară și mai populară.

Totuși, prin harul lui Dumnezeu, sunt puţini aceia care intră pe poarta cea strâmtă (Matei 7:13), prin pocăinţă și credinţa doar în Hristos. Socotindu-și costul, ei Îl iubesc și Îl preţuiesc pe Isus mai mult decât confortul, averile și relaţiile proprii, ba chiar mai mult decât propriile vieţi. Gata să suporte cu bucurie necazurile trecătoare, acești ucenici loiali și devotaţi ai Lui continuă să meargă pe calea îngustă, privind înainte la moștenirea și învierea lor viitoare, și la un cer nou și un pământ nou. 

Într-o perioadă a toleranţei, teologiei greșite și a practicilor pragmatice, această carte vine la vremea potrivită și trebuie citită. Întristat de amăgirea multora, Chuck Hayes pledează faţă de noi toţi să ne aşezăm cu o Biblie în mâini și să ne întrebăm cu seriozitate „Pe ce cale mergem?”

Cuprins

​Prefață
Imposibilitatea de a intra în împărăția cerurilor prin faptele legii
Persoana, misiunea și întoarcerea lui Isus Hristos
Intrați pe poarta cea strâmtă
Fă-ți socoteala
Calea îngustă către cer este pavată cu bucurie în suferință
De la suferință la glorie
Amăgirile multora care merg pe calea cea lată
Un cuvânt de încheiere
Note bibliografice

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB

Nr. pagini

86

Data publicării

2015, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus