Tematici: Credința Devoțiune Viață creștină

Pe calea credinței

Mana zilnică a făgăduințelor lui Dumnezeu

Charles H. Spurgeon 412 pagini

Descriere

Pe Calea Credinței este o colecție excepțională de note devoționale pentru fiecare zi a anului. Charles Spurgeon a scris acest jurnal devoțional cu scopul de a-i încuraja pe credincioși să își îndrepte atenția către tezaurul promisiunilor lui Dumnezeu în Hristos, acele pasaje ale Scripturii adresate de Domnul aleșilor Lui spre îmbărbătarea lor.

Premisa biblică a lui Spurgeon este că cei credincioși au primit, odată cu regenerarea lor, dreptul la toate făgăduințele lui Dumnezeu în virtutea relației lor cu Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul lor. Încurajarea permanentă a autorului este ca orice credincios să folosească aceste promisiuni spre creșterea în cunoașterea caracterului și a lucrării lui Dumnezeu în Hristos, prin Duhul Sfânt, spre hrănirea credinței, spre furnizarea motivelor biblice pentru disciplina spirituală a rugăciunii și spre trecerea la acțiune viguroasă, toate acestea în anticiparea fericirii veșnice în prezența lui Dumnezeu.

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

412

Data publicării

2020, 2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus