Noi dăruim cărți

Noi dăruim cărți

Înscrie-te în formularul de mai jos, și poți câștiga unul dintre cele 5 exemplare ale cărții SABATUL CA ODIHNĂ ȘI NĂDEJDE PENTRU POPORUL LUI DUMNEZEU, de Guy Prentiss Waters. 

Sunt eligibile să se înscrie la tragerea la sorți doar persoanele care locuiesc în România sau care pot furniza o adresă și un număr de telefon de România, unde să le fie expediate cărțile, în cazul în care sunt câștigători în urma tragerii la sorți. Câștigătorii vor primi cel mult o carte de persoană.

Desemnarea celor trei câștigători se va face prin tragere la sorți, 30 MARTIE 2024, la ora 20:00, oră la care expiră posibilitatea de înscriere. Nicio persoană care se înscrie ulterior datei și orei limită nu va putea fi luată în considerare în tragerea la sorți. Aceeași persoană participă cu o singură înscriere în tragerea la sorți, chiar dacă se înscrie folosind de mai multe ori aceeași adresă de email sau adrese de email diferite. Abuzul sau furnizarea de date false de identitate, folosirea de pseudonime sau date nume false conduce la descalificare. Persoanele desemnate câștigătoare la oricare dintre ultimele două trageri la sorți, ca și persoanele înscrise la programul LUCRĂTORI ÎNCERCAȚI NU sunt eligibile.

Câștigătorii vor fi anunțați prin email/SMS. Expediția cărților către persoanele desemnate prin tragere la se va face doar la adrese poștale din România, prin curier rapid, în săptămâna ulterioară tragerii la sorți. În cazul în care persoana sau persoanele desemnate câștigătoare nu răspund până la finele zilei de 1 APRILIE 2024 (inclusiv) la mesajul email sau SMS prin care le anunțăm de disponibilitatea cărților, sau refuză să ne furnizeze o adresă poștală validă de pe teritoriul României, desemnarea acelei persoane se anulează.

Asociația MAGNA GRATIA își rezervă dreptul să anuleze oricând campania, fără a fi necesară înștiințarea prealabilă sau ulterioară a celor care participă la competiție. Prin înscriere, participanții sunt de acord cu politica MAGNA GRATIA de gestionare a datelor cu caracter personal. Datele personale colectate cu ocazia acestei campanii sunt păstrate securizat pentru 30 de zile, după care sunt șterse definitiv din baza noastră de date. Excepție fac datele furnizate de persoanele desemnate câștigătoare și persoanele care optează să se aboneze sau sunt deja abonați la știrile și anunțurile MAGNA GRATIA, date care sunt gestionate potrivit regulamentului european GDPR și a reglementărilor legale aplicabile, în acord cu politica MAGNA GRATIA de gestionare a datelor cu caracter personal. MAGNA GRATIA nu transmite datele Dvs niciunei persoane sau entități externe.


ÎNSCRIE-TE ÎN TRAGEREA LA SORȚI!

Înscrierea în tragerea la sorți s-a încheiat! Îți mulțumim pentru interes.

Sus