David Michael

David Michael este directorul executiv al Truth78. El a slujit în lucrarea bisericii timp de 33 de ani, inclusiv 5 ani ca păstor pentru generațiile viitoare la College Park Church în Indianapolis, unde încă slujește ca prezbiter. Timp de 28 de ani (1986-2013), David a slujit sub lucrarea de păstorire a lui John Piper; în ultimii 16 ani, el a fost păstor cu parenting-ul și ucenicizarea familiilor. El și soția lui, Sally, au două fiice și trei nepoți.

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Tematici

Categorii

2 rezultate
carte

Rugăciuni mari, biblice și curajoase pentru generația următoare

Nevoile celor din generația următoare, provocările cu care se vor confrunta și oportunitățile care le stau înainte sunt mari. Ce ar putea găsi plăcut Dumnezeu să facă dacă poporul Lui ar veni înaintea Sa cu rugăciuni pline de credință, rugăciuni MARI, CURAJOASE și BIBLICE?

1 min
carte

Zelos

7 angajamente pentru ucenicizarea generațiilor următoare

În cartea Zelos, David Michael, păstor experimentat și director executiv al Truth78, descrie zelul și sârguința născute dintr-o pasiune pentru Dumnezeu și slava Lui, și prezintă șapte angajamente care oferă o viziune și un cadru pentru ucenicizarea generațiilor următoare, pentru ca și acestea să-și pună nădejdea în Dumnezeu (Ps. 78:1-8).

2 min
Sus