Contact

Contact

FII PRIMUL CARE AFLĂ!

Abonează-te mai jos cu adresa de email și noi te anunțăm când publicăm ceva nou. Dacă doriți să fiți anunțați pe email când apar noi publicații, vă rugăm să introduceți adresa de email în caseta de mai jos.

Vă informăm că MAGNA GRATIA are implementate proceduri pentru gestiunea datelor personale conform Regulamentului European GDPR. MAGNA GRATIA nu transferă datele Dvs. altor persoane sau instituții, și nici nu le folosește decât pentru a vă trimite mesaje periodice de tip email legat de publicațiile noastre folosind o platforma de email marketing securizată.

​Prin apăsarea butonului „Subscribe” din formularul de abonament, vă dați consimțământul pentru această utilizare a datelor dvs personale. În cazul în care sunteți abonat și întâmpinați dificultăți în dezabonare sau aveți întrebări legate de securitatea datelor dvs personale inserate la abonare, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact din partea de jos a acestei pagini.

Abonează-te

* indicates required

Pentru orice alte solicitări, informații sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați folosind următorul formular de contact. Datele dvs de contact vor fi utilizare DOAR pentru corespondența pe comentariul Dvs:


Sus