Revista VESTITORUL EVANGHELIEI HARULUI

Revista Vestitorul Evangheliei Harului

Revista Vestitorul Evangheliei Harului  este o publicație trimestrială conținând mesaje biblice ale autorilor și comentatorilor biblici reformați din secolele anterioare. Fiecare număr al revistei se concentrează pe o temă anume. Vestitorul Evangheliei Harului poate fi utilă pentru devoțiune personală, ucenicizare, închinarea în familie, instruirea în slujire și pregătirea predicilor. 

Revista este publicată ca urmare a unui parteneriat între Chapel Library și Asociația MAGNA GRATIA. 

Articole

Vestitorul Evangheliei Harului pe adresa ta poștală

Începând din 2019, MAGNA GRATIA se va ocupa și de distribuția națională a revistei VESTITORUL EVANGHELIEI HARULUI. Revista este disponibilă GRATUIT, fiind distribuită în principiu în lunile Februarie, Mai, August și Noiembrie, pe baza formularului de abonament. Expedierea se face prin serviciile CN Poșta Română.

Dacă dorești să o primești pe adresa ta poștală, va trebui să ne trimiți un mesaj folosind formularul de mai jos. În cazul în care, după ce ești abonat, dar îți schimbi adresa, te rugăm să ne anunți din timp.

Abonații au dreptul la 1 (un) exemplar pe abonat. În cazul depășirii bugetului alocat, prioritate vor avea abonații care slujesc oficial în bisericile lor sau care sunt plantatori de biserică (în astfel de situații, abonații care sunt trecuți pe lista de așteptare vor fi anunțați). Adresele poștale trebuie să fie situate pe teritoriul României. Din nefericire, nu putem expedia în afara țării.

Persoanele care se abonează primesc revista începând cu numărul imediat următor ultimului număr publicat pe website, în limita următoarelor date: până la 31 Ianuarie pentru numărul distribuit în Februarie; până la 1 Aprilie pentru numărul distribuit în Mai; până la 1 Iulie pentru numărul distribuit în August; până la 1 Octombrie pentru numărul distribuit în Noiembrie.

Abonarea la revista VESTITORUL EVANGHELIEI HARULUI presupune acceptul din partea persoanei abonate pentru stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, potrivit Regulamentului UE privind protecția datelor personale (GDPR) și a politicii MAGNA GRATIA privind gestiunea datelor cu caracter personal. Detalii privind colectarea, stocarea, procesarea și utilizarea datelor personale de către MAGNA GRATIA pot fi consultate AICI. În cazul în care nu sunteți de acord cu Politica MAGNA GRATIA privind datele personale, ne pare rău, dar nu vă putem abona, întrucât datele solicitate sunt absolut necesare pentru expedierea în bune condiții a revistei.

FORMULAR DE ABONAMENT


Sus