Tatăl, ca Profet, Rege și Preot – o descriere introductivă a rolului tatălui în familia lui, o oglindire a rolurilor lui Hristos față de Biserica Lui. – William Gurnall (1616-1679)

Paternitatea: responsabilitate și privilegiu – tații au atât responsabilitatea cât și privilegiul educării copiilor lor, fiind un bun exemplu pentru ei, disciplinându-i și rugându-se pentru ei. – Arthur W. Pink (1886-1952)

Principala responsabilitate a tatălui – bazată pe atitudinea aprobatoare a lui Dumnezeu față de Avraam, învățătura de aici subliniază cea mai importantă lucrare a tatălui în familia lui. – Jean Calvin (1509-1564)

Conducerea unei familii spre gloria lui Hristos – o analiză utilă a trei mari nevoi în călăuzirea unei familii spre gloria lui Hristos. – Richard Baxter (1615-1691)

Un tată trebuie să fie evlavios – o analiză pătrunzătoare a semnelor harului autentic în sufletul omului și a manifestărilor acestuia în viața unui bărbat. – Nicholas Byfield (1579–1622)

Importanța rugăciunii în familie – tații trebuie să învețe să citească Biblia și să dea învățătură din ea familiilor lor. De aceea, ei trebuie să se roage în și cu familiile lor pentru a fi eficienți în această lucrare. – Thomas Doolittle (1630-1707)

Tații și disciplina – responsabilitățile unui tată ar trebui să decurgă din dragostea lui pentru Hristos și pentru copiii lui. Ele includ învățătura, mustrarea și disciplina. Dar cum trebuie făcute ele spre gloria lui Hristos? – William Gouge (1575-1653)

Nu îi stârniți la mânie – o cercetare atentă și un avertisment legat de abuzul autorității parentale și de încălcarea poruncii apostolului legată de copii. – Thomas Watson (c. 1620-1686)

Sfaturi pentru tați – odată ce un tată înțelege ceea ce Dumnezeu vrea ca el să facă, cum trebuie el să se achite de aceste responsabilități? Oferite sunt forma unui dialog dintre un dascăl și un elev, aceste sfaturi constituie un factor motivator puternic pentru ca tații să se achite de rolul care le-a fost dat de Dumnezeu. – Richard Baxter (1615-1691)

Rugăciunea unui tată – o rugăciune fierbinte din inima unui tată, despre a fi bărbatul pe care Dumnezeu l-a chemat să fie. – George Swinnock (1627-1673)

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

101

Data publicării

2019

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus