Descriere

Ce este părtășia cu Dumnezeu? Ce rol joacă Scriptura în părtășia omului cu Dumnezeu? Cât de important este să înțelegem că părtășia creștinului este cu un Dumnezeu Trinitarian?

Care sunt mijloacele practice pentru părtășia credinciosului cu Dumnezeu? Cum ar trebui folosite biblic?

Nr. 23 al Revistei Vestitorul Evangheliei Harului vă propune această temă vitală pentru creșterea spirituală și pentru umblarea cu Dumnezeu.

Ce este părtășia cu Dumnezeu? – Matthew Barker (1619-1698): o introducere concisă în vastul subiect al părtășiei spirituale a luminii, vieții și dragostei dintre Dumnezeul Triunic al Bibliei și credincioșii.

Unde începe viața spirituală? Charles H. Spurgeon (1834-1892): o argumentație din Scriptură, care susține că viața spirituală este temelia și dovada părtășiei pe viață dintre Dumnezeu și cei credincioși.

Să mâncăm și să ne veselim Benjamin Keach (1640-1704): o vedere generală a naturii părtășiei cu Dumnezeu, a condițiilor ce trebuie îndeplinite pentru existența ei și a temeiului biblic al autenticității ei.

Părtășia cu Tatăl – John Owen (1616-1683): a intra în părtășie cu Dumnezeul Triunic înseamnă să implicăm în părtășie toate Persoanele Sfintei Treimi – Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Dar cum putem avea părtășie cu Dumnezeu Tatăl?

Obținerea și păstrarea – Matthew Barker (1619-1698): în lumina a ceea ce este părtășia cu Dumnezeu, ce pași biblici ar trebui să facem ca să obținem și să păstrăm acea părtășie dintre Dumnezeu și credincioși, care îmbogățește sufletul?

Părtășia cu Hristos – John Owen (1616-1683): o introducere încurajatoare la părtășia din inimă cu Fiul întrupat al lui Dumnezeu.

Însetarea și tânjireaThomas Brooks (1608-1680): creștinii contemporani par să experimenteze foarte puțin din tânjirea după prezența și puterea lui Dumnezeu, și totuși găsim această sete în sfinții din întreaga Biblie. Citește acest articol și bea adânc din el.

Părtășia cu Duhul SfântJohn Owen (1616-1683): o succintă introducere într-un subiect vast, dar care împrospătează și satură adânc sufletul credinciosului.

Acest privilegiu ceresc John Flavel (c. 1630-1691): Dragă cititor, înțelegi privilegiul profund și cinstea pe care Dumnezeu le-a turnat asupra ta în părtășia cu Hristos? Iată o explicație frumoasă și îndestulătoare pentru inimile înfometate după Dumnezeu.

Scutul împotriva capcanelor Satanei – Thomas Brooks (1608-1680): copiii lui Dumnezeu sunt uneori expuși capcanelor și înșelătoriilor Satanei, pentru că ei nu își mențin părtășia cu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Citește acest articol și ridică-te împotriva șiretlicurilor diavolului.

Recenzii

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

91

Data publicării

2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus