Descriere

Un dar special, neprețuit – Octavius Winslow (1808-1878): Timpul este poarta către eternitate. Cum trebuie să-ți folosești timpul în această lume?

Timpul este extrem de prețios – Jonathan Edwards (1703-1758): Felul cum folosim timpul va determina locul unde ne vom petrece veșnicia. Timpul este scurt; nu știm cât timp avem la dispoziție, iar odată cheltuit, nu mai poate fi dat înapoi.

Dumnezeu și timpul – Archibald A. Hodge (1823-1886): Un eseu introductiv despre felul care se raportează reciproc Dumnezeu, timpul și eternitatea. Vei lua vreodată în serios aceste lucruri?

Timpul este oportunitatea noastră – Richard Baxter (1615-1691): O discuție introductivă despre natura răscumpărării timpului și câteva sfaturi în acest sens.

Folosește oportunitățile! – David Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): Toți creștinii ar trebui să conștientizeze marea diferență dintre ei și oamenii necredincioși. Iar una dintre cele mai clare diferențe ține de felul în care ei folosesc timpul pe care îl au în dar de la Dumnezeu.

Hoții timpului – Richard Baxter (1615-1691): Poți identifica hoții timpului din viața ta? Iată un ghid util în acest sens.

Lumina ta să strălucească – David Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): Creștinii ar trebui să trăiască astfel încât, în special în felul în care își folosesc timpul, lumea pierdută să îi observe.

Vremea s-a scurtat – Charles H. Spurgeon (1834-1892): Dumnezeu i-a dat fiecărei ființe umane atât de mult timp, însă nimeni nu știe cât are de trăit. Acum este momentul să ne gândim la veșnicie, la Rai și la Iad. Nu există nicio altă oportunitate.

O pierdere nespus de îngrozitoare – Jeremiah Burroughs (1599-1647): Pierderea timpului poate duce la cea mai mare pierdere în viețile noastre – pierderea sufletelor noastre nemuritoare.

Acum este ziua mântuirii – Charles H. Spurgeon (1834-1892): Nu putem face nimic ca să schimbăm trecutul și nu știm dacă mâine vom mai trăi. De aceea, acum este momentul când trebuie să ne pocăim și să credem în Domnul Isus Hristos.

Recenzii

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Data publicării

2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus