Închinarea în familie – oferă un îndemn biblic familiilor, și mai ales capilor acestora, să se achite de responsabilitatea biblică a conducerii membrilor familiilor lor în adevărul Scripturii, spre gloria lui Dumnezeu (Arthur W. Pink, 1886-1952).

Responsabilitățile soților și ale soțiilor – identifică principalele responsabilități biblice ale soțului respectiv soției, și analizează dimensiunile, modelul și demonstrarea acestora acestor responsabilități, înrădăcinându-le în modelul lui Hristos și al Bisericii Lui (Richard Steele, 1629-1692).

Familia credincioasă – arată principalele trăsături și responsabilități ale membrilor familiei creștine și analizează diferitele obiecții sau circumstanțe aparent problematice (John Bunyan, 1628-1688).

Sângele stropirii și copiii – pleacă de la eliberarea Israelului din Egipt și de la obligația evreilor de a păstra o amintire perpetuă a sângelui stropirii, și aplică aceste lucruri la educația copiilor în familiile creștine (Charles H. Spurgeon, 1834-1892).

Copiii, educați pentru Hristos – un apel cald, dar în același timp serios, adresat părinților, spre a-și crește și pregăti copiii pentru lucrarea de înaintare a Împărăției lui Hristos în toată lumea (Edward W. Hooker, 1794-1875).

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

119

Data publicării

2019

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus