Boala este universalăJ.C. Ryle (1816-1900): o introducere în realitatea universală a bolii și a mărturiei biblice.

Darul neprețuit al sănătății
Arthur W. Pink (1886-1952): o sănătate bună este datorată numai bunătății și blândeții mari ale lui Dumnezeu; trăirea evlavioasă este adesea un factor major în acest sens.

Mângâierea lui Dumnezeu în boală
Philip Bennett Power (1822-1899): o încurajare binecuvântată de a aplica în viețile noastre gânduri înalte despre Dumnezeu și despre bogățiile lui Hristos spre mângâierea noastră în perioade de îmbolnăvire.

Cum să folosim înțelept timpul în boală
Thomas Boston (1676-1732): credincioșii trebuie să-și folosească înțelept timpul când sunt bolnavi. Dar ce ar trebui să învățăm în perioade de boală și suferințe trupești? Răspunsul biblic este evlavia serioasă.

Medicamentul lui Dumnezeu: rugăciunea
Christopher W. Bogosh: un îndemn la rugăciune, motivele pentru care ne rugăm și sfaturi pentru ce anume să ne rugăm când suntem bolnavi.

Patul suferinței trupești și viața veșnică
John D. Wells (1815-1903): deși unii păcătoși sunt convertiți pe patul morții, motivele biblice și practice ar trebui să îi avertizeze să nu se bazeze pe pocăința din timpul bolii.

Vizitarea bolnavilor
– George Swinnock (1627-1673): vizitarea bolnavilor nu este datoria exclusivă a păstorilor, ci a fiecărui credincios; Hristos va judeca acele vizite în Ziua Judecății.

Ești pregătit pentru boală?
J.C. Ryle (1816-1900): ne pregătim pentru boală? Probabil că nu, deși ea este o parte vitală pentru o viață creștină sănătoasă.

Cel pe care îl iubești este bolnav
Charles H. Spurgeon (1834–1892): boala nu îi desparte pe credincioși de Hristos; în fapt, ea poate fi un beneficiu mare pentru cei care Îl cunosc pe Hristos și folosesc înțelept boala: Îl putem glorifica pe Dumnezeu în bolile noastre.

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Data publicării

2021

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus