Descriere

Cum tratează Scriptura avortul? Există argumente clare din Cuvântul lui Dumnezeu care să condamne explicit avortul ca fiind păcat?

Care este responsabilitatea creștinului și a bisericii în ce privește apărarea dreptului copiilor nenăscuți la viață și în lupta contra avortului?

Numărul 25 al revistei Vestitorul Evangheliei Harului tratează această temă de mare actualitate pentru creștini și necreștini deopotrivă.

Să nu ucizi – Ezekiel Hopkins (1634-1690): o introducere la Porunca a Șasea, care scoate la lumină responsabilitățile noastre de a ocroti viața.

Holocaustul mut – Peter Barnes: o vedere generală a Holocaustului avortului, unele dintre metodele groaznice pe care le folosește și o analiză a ceea ce Biblia spune despre avort.

Biblia și sanctitatea vieții – R. C. Sproul (1939-2017): o discuție importantă care dezvăluie că viața omului este sacră pentru că este înrădăcinată în creație.

Omenirea și chestiunea morții – George Grant: o scurtă istorie a uciderii copiilor și motivele biblice pentru care societatea devine tot mai mult o cultură a morții.

Răspunsuri la argumentele în favoarea avortului – Joel R. Beeke: Sunt oare legitime argumentele în favoarea avortului la cerere? Răspunsurile înțelepte, științifice și biblice spun un nu categoric.

Când începe viața? – R. C. Sproul (1939-2017): chestiunea momentului de început al vieții este legată de secretul vieții în sine, iar Sfânta Scriptură indică foarte clar că pruncii nenăscuți sunt ființe umane vii înainte de a se naște.

Afirmațiile Cuvântului lui Dumnezeu și avortul – Joel R. Beeke: șase afirmații biblice legate de uciderea vieții omenești nenăscute.

Moloh este viu – Franklin E. (Ed) Payne: o privire pătrunzătoare în asemănările dintre avort și sacrificiul copiilor, și afirmațiile biblice legate de judecata lui Dumnezeu asupra amândurora.

O iertare mare pentru păcate mari – Charles H. Spurgeon (1834-1892): o chemare zguduitoare a Evangheliei la iertarea liberă, imediată și completă a celui mai mare dintre păcătoși.

Recenzii

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

87

Data publicării

2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus