Descriere

Ce înseamnă să ne creștem copiii în mustrarea și învățătura Domnului? Ce presupune disciplinarea copiilor și care este maniera biblică, echilibrată de a-i disciplina pe copii?

Care sunt principalele obstacole în calea creșterii și educării religioase a copiilor în familiile de credincioși?

Nr. 22 al Revistei Vestitorul Evangheliei Harului vă propune această temă vitală pentru familia creștină.

Creșterea copiilor spre slava lui DumnezeuEdward Payson (1783-1827): o reamintire a adevărului că toți copiii noștri Îi aparțin lui Dumnezeu și că trebuie să îi creștem pentru El.

Mustrarea și învățăturaDavid Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): o expunere a ceea ce înseamnă că creștem copiii în învățătura și mustrarea Domnului.

Principalele îndatoriri ale părințilorJ. C. Ryle (1816-1900): o listă detaliată și o discuție despre obligațiile părinților în creșterea copiilor lor pentru Dumnezeu.

Ce să îi învățăm pe copii despre DumnezeuPhilip Doddridge (1702-1751): o explicație utilă a ceea ce părinții ar trebui să își învețe copiii despre Dumnezeu, despre caracterul Lui și despre lucrarea Lui mântuitoare prin Isus Hristos, singurul Său Fiu.

Arta disciplinei echilibrateDavid Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): este un lucru ușor și răspândit ca părinții să fie neechilibrați în disciplinarea copiilor lor.

Cum să le insuflăm copiilor un caracter sfântPhilip Doddridge (1702-1751): un ghid util și profund despre insuflarea unui caracter sfânt în copiii noștri.

Principalele obstacole în creșterea copiilor pentru Hristos John Angell James (1785-1859): părinții au multe dificultăți în eforturile lor de a-și crește copiii după Cuvântul lui Dumnezeu.

Drama de a avea copii necredincioși Edward Lawrence (1623-1695): experiența ne arată că până și cei mai buni și mai conștiincioși părinți por avea copii necredincioși.

Suspinele părinților pentru copiii lor necredincioșiEdward Lawrence (1623-1695): indiferent dacă părinții sunt conștienți sau nu, există multe feluri în care ei pot suspina pentru copii lor necredincioși, și să facă acest lucru onorându-L pe Hristos, nu într-un fel păcătos.

O oportunitate unică de mărturie înaintea lumii David Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): dacă părinții sunt credincioși în creșterea copiilor lor pentru Isus Hristos, viața evlavioasă a familiei devine o minunată mărturie a harului mântuitor al lui Hristos.

Recenzii

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

97

Data publicării

2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus