Cuprins

Ce este evanghelizarea? Este ea opțională, sau este porunca lui Dumnezeu? Cum ar trebui împlinită Marea Trimitere?

Ce rol joacă literatura evanghelistică în lucrarea de evanghelizare? Cu ce atitudine ar trebui să le spunem oamenilor Evanghelia și cum să ne rugăm pentru ei?

Nr. 24 al Revistei Vestitorul Evangheliei Harului vă propune această temă vitală pentru Biserica lui Hristos.

Porunca predicării Evangheliei Arthur W. Pink (1886-1952): propovăduirea Evangheliei nu este opțională pentru biserica lui Hristos și pentru membrii acesteia, ci este o poruncă, și ea trebuie tratată ca atare dacă vrem să Îl proslăvim pe Dumnezeu în viețile noastre.

Evanghelizarea lumiiAlexander N. Somerville (1813-1889): ce presupune evanghelizarea lumii? Aveți aici șapte argumente ale unui evanghelist scoțian argumentație din Scriptură, care susține că viața spirituală este temelia și dovada părtășiei pe viață dintre Dumnezeu și cei credincioși.

Ce este evanghelizarea?Ernest Reisinger (1919-2004): evanghelizarea este o lucrare bună, izvorâtă din dragostea lui Dumnezeu față de om, astfel că ea trebuie făcută cu motivațiile corecte, spre slava lui Dumnezeu și spre binele spiritual al omului.

Rugăciunea continuă pentru evanghelizarea lumii Sydney M. Houghton (1899-1987): evanghelizarea lipsită de rugăciune este total ineficace, astfel că orice creștin este chemat să se roage continuu pentru succesul lucrării de evanghelizare. Dar cum ar trebui să ne rugăm mai concret?

Compasiunea pentru cei pierduțiCharles Bridges (1794-1869): nu putem să mergem pe urmele Mântuitorului în câștigarea celor pierduți fără să nutrim compasiune față de ei. Charles Bridges explorează în detaliu acest ingredient necesar pentru o lucrare evanghelistică autentică.

Puterea literaturii evanghelisticeErnest Reisinger (1919-2004): Evanghelia ne-a fost lăsată în scris, astfel că rolul literaturii creștine în lucrarea evanghelistică nu poate fi ignorat. Autorul vine cu argumente solide și cu exemple din istoria creștinismului, susținând cu hotărâre rolul literaturii evanghelistice în împlinirea Marii Trimiteri.

Cum să ne rugăm pentru această lume Richard Baxter (1615-1691): un scurt și condensat material despre conținutul rugăciunii pentru convertirea oamenilor din lume.

Calea lui Dumnezeu: viziune, compasiune și rugăciune Paul Bassett: o analiză detaliată a ceea ce înseamnă să mergem pe calea lui Dumnezeu în lucrarea de propovăduire a Evangheliei până la capătul lumii.

Recenzii

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

82

Data publicării

2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus