O veste din Cer – Evanghelia lui Isus Hristos este un mesaj divin și istoric, o comoară a veștii bune care trebuie crezută. (Thomas Boston)

Care este mesajul Evangheliei? – explică faptul că Evanghelia este compusă din patru ingredient esențiale: un mesaj despre Dumnezeu, un mesaj despre om, un mesaj despre Isus Hristos și o chemare la pocăință și credință. (J.I. Packer)

Dragostea nespusă a lui Dumnezeu – planul mântuirii este înrădăcinat în dragostea veșnică a lui Dumnezeu. (Thomas Manton)

O înțelegere corectă a păcatului – fără o înțelegere biblică a păcatului, omul nu poate înțelege nevoia lui de Evanghelie. (J.C. Ryle)

Răstignirea, Învierea și Substituția – descrie importanța de a crede în moartea lui Hristos pe cruce și în învierea Lui, în locul credinciosului. (Charles Spurgeon)

Chemarea la pocăință – arată că pocăința este parte din predicarea Evangheliei și examinează adevărata ei natură. (J.C. Ryle)

De ce este necesară credința? – discută credința și relația ei cu Dumnezeu, Hristos și ascultarea. (Thomas Manton)

Evanghelia şi JudecataEvanghelia nu doar proclamă dragostea lui Dumnezeu, ci și faptul că El va judeca, în Hristos, pe toți oamenii. (Charles Spurgeon)

Iertare pentru cel mai mare păcătos – cele mai mari și mai ticăloase păcate nu reprezintă un obstacol în a căpăta iertarea în Hristos. (Jonathan Edwards)

O Evanghelie pentru care merită să mori – apostolul Pavel a fost gata să moară pentru Evanghelia harului. De ce? (Charles Spurgeon)

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

103

Data publicării

2016

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus