Privind la gloria lui Hristos – o introducere într-un subiect vital – unul dintre cele mai mari privilegii pe care un credincios le are în această lume și în veșnicie este să privească la gloria Domnului Isus Hristos. John Owen (1616-1683)

Gloria lui Hristos – Ce este gloria lui Hristos? Aveți aici un răspuns scurt, dar cu o puternică forță biblică.John Owen (1616-1683)

Persoana glorioasă a lui Hristos – o imagine concisă și biblică asupra gloriei Persoanei lui Hristos, din veșnicia trecută, în istorie și înapoi în veșnicie. Charles H. Spurgeon (1834-1892)

Dragostea lui Hristos – Înțelegem oare dragostea lui Hristos în sens biblic? Nu există dragoste ca a Lui, așa că aveți în acest articol un ghid biblic care să vă ajute să o înțelegeți corect.Octavius Winslow (1808-1878)

Slujirile lui Hristos – o imagine de ansamblu asupra uneia dintre învățăturile centrale ale Bibliei: Hristos Mijlocitorul, Profetul, Preotul și Împăratul nostru.John Flavel (c. 1630–1691)

Smerirea lui Hristos – o analiză condensată pe tema supunerii ascultătoare a lui Hristos față de Tatăl Său în viața pământească. William S. Plumer (1802-1880)

Răstignirea lui Hristos – o descriere a gloriei mărețe a Mântuitorului nostru ca Substitut ce a purtat păcatul poporului Său pe care l-a iubit din veșnicie. Priviți la El cum este înălțat și cum îi atrage pe oameni cu dragostea Lui mântuitoare!Charles H. Spurgeon (1834-1892)

Înălțarea lui Hristos – după smerirea lui Hristos, Dumnezeu Tatăl L-a înălțat pe Isus în înviere, înălțare și așezare la dreapta Tatălui.Thomas Watson (c. 1620-1686)

Frumusețea lui Hristos – Nu există frumusețe ca a lui Hristos, căci nimic din această lume nu se compară cu ea! Ți-a atras această frumusețe privirile și ți-a străpuns sufletul, transformându-te?Octavius Winslow (1808-1878)

Contemplând gloria lui Hristos – Ce crezi tu despre Hristos? Îl privești și Îl admiri în Scriptură, și te hrănești din gloria și frumusețea Lui? Răspunsurile tale descoperă unde îți vei petrece veșnicia.Octavius Winslow (1808-1878)

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 14-16).​

Sus