O unire minunatăArthur W. Pink (1886-1952): o introducere în această doctrină foarte profundă și încurajatoare, dar adesea neglijată.

Natura unirii cu Hristos John Murray (1898-1975): o vedere generală biblică, atent creionată, asupra aspectelor spirituale și tainice ale unirii credinciosului cu Hristos.

O unire veșnică a dragostei John Gill (1697-1771): dragostea lui Dumnezeu în Hristos față de poporul Lui a existat din veșnicie, cu mult timp înainte ca El să fi creat universul.

În Hristos Isus David Martyn Lloyd-Jones (1899-1981): Ce este un creștin? Apostolul Pavel ne învață că, prin minunea nașterii din nou, un creștin este acela care a fost înviat, înălțat și așezat în locurile cerești împreună cu Domnul și Mântuitorul lui, Isus Hristos.

Credința ne unește cu HristosWilliam Cunningham (1805-1861): prin unirea cu Hristos, creștinii sunt în măsură să primească și să își însușească toate binecuvântările procurate prin lucrarea răscumpărătoare înfăptuită de Hristos, iar ei fac acest lucru prin credință.

Îndreptățiți în Hristos Jonathan Edwards (1703-1758): o explicare detaliată a credinței, a îndreptățirii prin credință și a existenței credinciosului în Hristos, în felul în care acestea se leagă una de cealaltă.

Sfințiți în Hristos– Arthur W. Pink (1886-1952): credincioșii sunt așezați supranatural în unire cu Hristos; ca urmare a acestei realități, ei vor aduce roadele sfințeniei în viețile lor practice.

Temelia oricărei fericiriThomas Boston (1676-1732): atunci când un credincios cunoaște și își însușește unirea cu Hristos, acest lucru îi aduce o mângâiere foarte mare.

Botezați în Isus Hristos Charles H. Spurgeon (1834–1892): botezul ilustrează moartea, îngroparea și învierea lui Hristos, ca și participarea creștinului la toate acestea.

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Data publicării

2021

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus