Justificarea în limbaj simplu – definirea și ilustrarea noţiunii biblice a justificării. (Charles Spurgeon)

Semnificaţia justificării – o introducere în felul cum Scriptura folosește cuvintele justificare și neprihănire și o detaliere a doctrinei. (Charles Hodge)

Justificarea este un act legal – o dovadă scripturală că doctrina justificării este reprezentată printr-un termen juridic, prin felul în care este folosit acesta în Scriptură, alături de alte argumente atent prezentate. (Charles Hodge)

Singurul fundament imediat al justificării – un studiu detaliat al definiţiei și doctrinei imputării, în opoziţie cu doctrina infuzării neprihănirii. (James Buchanan)

Instrumentul justificării – locul exact și influenţa credinţei în doctrina justificării. (A.W. Pink)

Nu credinţa, ci Hristos – importanţa vitală a Obiectului credinţei noastre, Isus Hristos, nu a credinţei noastre, în ea însăși. (Horatius Bonar)

Reconcilierea lui Pavel cu Iacov – o reconciliere a ceea ce unii percep a fi o contradicţie între felul cum Pavel și Iacov văd justificarea. (William Pemble)

Abuzul justificării – o descriere scurtă a felului cum unii abuzează de doctrina harului fără plată al lui Dumnezeu, oferit în Hristos. (Robert Traill)

Pace prin justificare– stânca și izvorul justificării doar prin credinţă, și de ce ea aduce pace creștinului adevărat. (J.C. Ryle)

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

110

Data publicării

2016

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Revista Vestitorul Evangheliei Harului  este o publicație trimestrială conținând mesaje biblice ale autorilor și comentatorilor biblici reformați din secolele anterioare. Fiecare număr al revistei se concentrează pe o temă anume. Vestitorul Evangheliei Harului poate fi utilă pentru devoțiune personală, ucenicizare, închinarea în familie, instruirea în slujire și pregătirea predicilor. 

Revista este publicată ca urmare a unui parteneriat între Chapel Library și Asociația MAGNA GRATIA. Celelalte numere ale revistei pot fi citite dând click pe imaginea de mai jos.

Sus