Cercetarea de sine explicatăThomas Watson (c. 1620-1686): o introducere în responsabilitatea credinciosului de a-și cunoaște starea spirituală înaintea lui Dumnezeu prin cercetarea anatomiei sale spirituale – regula, dificultățile și motivațiile acestei discipline.

Cercetați-vă!Charles H. Spurgeon (1834-1892): o vedere generală asupra unor provocări care izvorăsc din cercetarea de sine.

Cercetează-ți credința Wilhelmus à Brakel (1635-1711): o analiză a ceea ce este credința adevărată, inima creștinismului, prin comparație cu credința temporară, care nu poate mântui sufletul nemuritor al omului.

O epocă a pericolelor spiritualeJ. C. Ryle (1816-1900): trăim într-o vreme cu mult activism religios, dar cu puțină realitate spirituală. Ne gândim oare la sufletele noastre? Ține siguranța mântuirii noastre de împlinirea simplelor îndatoriri religioase exterioare? Știm că am fost cu adevărat iertați de păcatele noastre? Știm ce este adevărata convertire?

O chemare la cercetare de sineArthur W. Pink (1886-1952): Cuvântul infailibil ne cheamă să ne cercetăm din cauza pericolului mare și veșnic al amăgirii de sine.

Ești viu sau mort?Octavius Winslow (1808-1878): Dacă pretinzi că ești credincios, știi cum să discerni dacă ești viu sau mort spiritual? Citește cu atenție și rugăciune.

Înaintea Cinei DomnuluiJonathan Edwards (1703-1758): Este vital să îți cunoști starea spirituală înainte de a participa la Cina Domnului: cine poate fi părtaș cu Hristos și cine este condamnat pentru că participă nevrednic la Cină?

Câteva întrebăriThomas Wilcox (1621-1687): o serie de întrebări care îi ajută pe credincioși să își evalueze sănătatea spirituală și îi îndreaptă către Marele Medic.

Locuiește Hristos în tine?Charles H. Spurgeon (1834-1892): Ești un copil de Dumnezeu cu nădejdea veșniciei petrecute cu Hristos, sau un religios auto-amăgit? Cum poți ști care este starea ta adevărată? Iată câteva gânduri utile.

Aplicarea cercetării de sineJ. C. Ryle (1816-1900): o scurtă analiză despre punctul de plecare și esența cercetării inimii.

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Data publicării

2020

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus