Frumusețea căsătoriei – o vedere generală și introducere în instituția onorată de Dumnezeu Tată, Dumnezeu Fiul și Dumnezeu Duhul Sfânt și cu privire la motivațiile principale ale existenței ei. (Arthur W. Pink)

Îndatoririle reciproce ale soților și soțiilor – îndatoriri pe care soții și soțiile le au în vederea unei căsnicii fericite și care să Îl onoreze pe Hristos (John Angell James)

Dragostea soțului pentru soția lui – soții trebuie să își iubească soțiile așa cum Hristos a iubit Biserica. Dar ce presupune aceasta? Steele aruncă o privire la natura, trăsăturile, caracterul scriptural și efectele unei dragoste cristice. (Richard Steele)

Respectul soției pentru soțul ei – ce presupune respectul pentru soț și cum arată în viața reală? O privire asupra naturii, modelului și efectelor respectului soției modelat după respectul bisericii față de Hristos. (Richard Steele)

Îndatoriri care păzesc căsătoria – un discurs practic privind păstrarea unității dintre soți și soții, incluzând sfaturi despre păstrarea păcii reciproce, rugăciunea comună, grija și zidirea reciprocă. (William Gouge)

Cum să-ți găsești partenerul de viață – gânduri practice pentru evaluarea posibilului partener de viață, referitoare la căutarea sfaturilor înțelepte, evaluarea corectă a atracției maritale, folosirea regulilor prudenței și dorința reciprocă după viața în Hristos Isus. (John Angell James)

Nunta Mielului – înainte de întemeierea lumii, Dumnezeu Tatăl a dat Fiului Său o mireasă, un popor pe care să îl răscumpere. Istoria așteaptă acum începerea celei mai glorioase nunți a tuturor timpurilor. De aceea, cea mai importantă întrebare este aceasta: Îți pui tu nădejdea în Miel? (Charles H. Spurgeon)

Informații despre număr revistă

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

99

Data publicării

2017

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus