Tematici: Căsnicia Familia biblică

Când păcătoșii spun „Da”

Descoperă puterea Evangheliei pentru căsnicie

Dave Harvey 275 pagini

Descriere

Căsătoria este uniunea unui bărbat cu o femeie, oameni care sosesc la altar aducând cu ei un bagaj surprinzător de mare. Și adesea acest bagaj se deschide chiar în timpul lunii de miere, deși uneori mai așteaptă poate încă o săptămână. Biblia denumește acel bagaj păcat, iar înțelegerea influenței lui asupra căsniciei poate să facă toată diferența pentru soțul și soția care vor să își construiască o viață împreună. Când Păcătoșii Spun „Da” te invită să descoperi puterea transformatoare a Evangheliei în călătoria imprevizibilă a căsniciei.

Stilul lui Dave Harvey îl apropie pe cititor, vorbindu-i deschis despre păcat și despre puterea Evangheliei de a-l învinge. El prezintă adevărul încântător al Cuvântului lui Dumnezeu și îl încurajează pe cititor să vadă mai clar imaginea glorioasă a ceea ce Dumnezeu poate face când păcătoșii spun „Da”.

„…căsnicia are de-a face în ultimă instanță cu Dumnezeu. Mai mult, ea este cu totul uimitoare nu pentru că aduce bucurie oamenilor, nu pentru că permite existența unui mediu în care copiii sunt hrăniți, nu pentru că ea este elementul care stabilizează societatea, chiar dacă ea face toate aceste lucruri. Căsătoria este uimitoare pentru că Dumnezeu a conceput-o pentru a ilustra gloria Lui.”

Cuprins

Cuvânt înainte
Prefață
Capitolul 1. Ce contează cu adevărat în căsnicie
Capitolul 2. Trezindu-te alături de cel mai mare păcătos
Capitolul 3. Ceața războiului și legea păcatului
Capitolul 4. Testează-te
Capitolul 5. Îndurarea biruiește judecata
Capitolul 6. Iertarea – fără plată și deplină
Capitolul 7. Chirurgul, bisturiul și păcătoșii
Capitolul 8. Har încăpățânat
Capitolul 9. Despre sex
Capitolul 10. Când păcătoșii își spun la revedere
Mulțumiri
Despre autor
Note bibliografice

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

275

Data publicării

2017, 2024

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 14-16).​

Sus