Tematici: Creșterea copiilor Familia creștină

Sfaturi de bun simț pentru creșterea copiilor

Gardiner Spring 40 pagini

Descriere

Învățăturile fundamentale ale Sfintei Scripturi nu se schimbă niciodată, ci sunt veșnice. Ele nu se schimbă pentru că ne sunt lăsate de Dumnezeul neschimbător. Prin contrast, standardele și așteptările societății noastre sunt în continuă schimbare, atrăgându-ne și ispitindu-ne la fiecare generație, prin idei și filozofii tot mai sofisticate, să abandonăm ascultarea noastră de Dumnezeu. Unul dintre marile beneficii pe care le avem atunci când citim cărți scrise de credincioși din secolele trecute stă în faptul că ei ne surprind prin a ne aduce înainte o gândire și un standard complet diferit al vieții creștine, și asta doar pentru că ei au crezut în suficiența Scripturii aplicată tuturor aspectelor vieții creștine, de la viața noastră spirituală înaintea feței lui Dumnezeu și până la aspecte foarte practice, precum familia și creșterea copiilor.

Cartea de față, deși scurtă în dimensiuni, este plină de gânduri și idei practice legate de creșterea copiilor. Gardiner Spring ne reamintește cu multă căldură de chemarea și încurajarea pe care Dumnezeu le face părinților să umble în această chemare înaltă având privirile ațintite la nădejdea care se află în promisiunile pline de har ale Lui. Citind cartea lui Spring, putem vedea îndemnurile lui izvorând din sfaturile părintești ale înțeleptului Solomon, dar putem vedea căldura și pasiunea evanghelistică ale apostolului Pavel, atunci când i-a îndemnat pe părinți să își crească copiii spre gloria lui Dumnezeu.

Cuprins

Capitolul 1. ADEVĂRURI ESENȚIALE PE CARE SĂ LE TRANSMITEM COPIILOR NOȘTRI
1. Supunerea față de autoritatea părinților
2. Respect sacru pentru adevăr
3. Obiceiuri care hrănesc sârguința
4. Cumpătarea
5. Alegerea prietenilor
6. Evaluarea adecvată a lumii și a obiceiurilor ei
7. Un spirit generos

Capitolul 2. CUM SĂ NE ÎNVĂȚĂM COPIII
1. Fiți exemple pentru ei
2. Dați învățătură sănătoasă
3. Câștigați încrederea copiilor
4. Învățați copiii să stea sub autoritate

Capitolul 3. ÎNDRĂZNIȚI ȘI PERSEVERAȚI
1. Nu obosiți în facerea de bine
2. Fiți gata să vă corectați
3. Copii, luați aminte la obligațiile voastre

DESPRE MAGNA GRATIA

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

40

Data publicării

2019

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus