Descriere

Care sunt trăsăturile lucrării Duhului Sfânt? Cum lucrează El în naşterea din nou (regenerarea) păcătosului? Dar în ce privește convingerea lumii de păcat și în predicarea Crucii și a lui Hristos?

Cum  influenţează Duhul Sfânt pe cel credincios în rugăciune și în lucrarea de sfinţire progresivă?

Chiar dacă răspunsurile la aceste întrebări pot să pară simple la prima vedere, explorarea lor mai profundă este foarte necesară pentru a evita căderea în greșeli grave în legătură cu doctrine fundamentale ale credinţei creștine.

Autorul cărţii, pastorul J.R. Broome, merge mai departe și ia în considerare cu toată seriozitatea aspecte practice precum darurile miraculoase, relevanţa și continuitatea lor, răspunzând competent la întrebarea: Mai există aceste daruri manifestate la fel și în biserica din zilele noastre? Fără îndoială că există astăzi multă confuzie în legătură cu lucrarea Duhului Sfânt în biserici. Duhul Adevărului ne oferă răspunsuri foarte bine documentate din Scriptură, la cele mai importante nelămuriri legate de acest subiect.

Cuprins

1. Introducere
2. Lucrarea Duhului Sfânt
3. Darurile în biserica primară
4. Continuitatea darurilor Duhului Sfânt
5. Concluzii

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

76

Data publicării

2014, 2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus