Tematică: Carismatism

Pasărea paradisului

Cum să evanghelizezi un carismatic

Ichabod Spencer 25 pagini

Descriere

Cum tratezi cu persoanele care pretind că au avut viziuni, au auzit glasul lui Dumnezeu sau au avut visuri care le-au validat mântuirea și le-au „confirmat” un statut special înaintea lui Dumnezeu?

Sunt astfel de experienţe autentice? Dar de ce n-ar fi tocmai pe dos?

Și totuși, dacă persoanele în cauză susţin că noi nu le putem contesta experienţele, pentru că, nu-i așa, nu putem dovedi contrariul, ar trebui să le acceptăm ca atare? Sau ar trebui să continuăm să punem întrebări până când ajungem la miezul problemei?

Ichabod Spencer relatează cu acurateţe una din cele aproximativ 20.000 de discuţii evanghelistice înregistrate în caietul său de notiţe pastorale, în care a avut de-a face exact cu astfel de persoane. Cititorii vor remarca o abordare cu totul deosebită de felul cum astăzi ar fi analizate pretenţiile unor persoane care clamează experienţe carismatice. Suntem convinşi că predicatorii și evangheliștii din toate timpurile ar avea enorm de mult de învăţat din atașamentul lui faţă de Scriptură și insistenţa de a corecta un suflet rătăcit, aducându-l pe drumul cel bun.

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

25

Data publicării

2016

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus