Tematică: Copiii
Tipuri de resurse
Autori
Tematici
Categorii
Reviste
Cum putem clădi o căsnicie evlavioasă?
În această scurtă carte, soții Beeke împărtășesc zece principii pe care ei pun accent în lucrarea lor de consiliere a cuplurilor.
Căminul creștin
Cum să-ți zidești o familie fericităCe anume face ca un cămin să fie fericit? Ce îl face să fiie creștin, în toată autenticitatea lui? Relațiile. Relațiile reciproce ale celor care formează familia, fiecare împlinindu-și partea cu credincioșie, dar, mai presus de orice, relația fiiecăruia și a tuturor cu Hristos. Iată ce definește și face un cămin să fie creștin și fericit.
Frați și surori
Nicio familie nu poate fi fericită acolo unde frații și surorile nu au simțăminte corecte unii față de alții. Nimic nu poate înlocui această deficiență, și este de mare importanță ca toți tinerii să se gândească la acest lucru într-o lumină adecvată. Multe familii sunt o scenă constantă de confuzie, un câmp perpetuu de certuri […]
Nr. 31. Nașterea și îngrijirea pruncilor
Copiii sunt importanți pentru că sunt creați după chipul lui Dumnezeu. De ce spune Biblia că pruncii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu?
O teologie a familiei
Această carte prezintă o perspectivă despre familie în mare parte uitată în biserica din vremurile moderne. În această carte sunt incluse fragmente din scrierile a 56 de autori, fiecare dând o mărturie puternică de care biserica din secolul nostru trebuie să își aducă aminte, în lucruri pe care le credea anterior despre viața de familie.
Gândurile copiilor
De îndată ce vei începe să citești paginile acestei cărți, ai putea avea impresia că am pătruns într-un subiect larg și inepuizabil, unul care ar avea nevoie de o sută de capitole, nu de doar zece, care să fie scrise pe tema „gândurilor copiilor”.
Familia credincioasă
Responsabilitatea tatălui față de familie în general Cel care este capul unei familii are, având în vedere acea poziție a lui, o lucrare de făcut pentru Dumnezeu: conducerea dreaptă a familiei sale. Lucrarea aceasta comportă două aspecte de bază: primul, referitor la starea spirituală a familiei, și al doilea, referitor la lucrurile exterioare și pământești […]