Tematică: Creșterea bisericii

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Autori

Tematici

Categorii

Serii

Devoționale

3 rezultate
carte

Care este misiunea bisericii?

Isus a responsabilizat biserica locală ca să îndeplinească o misiune. Cu toate acestea, bisericile locale deseori sunt în dezacord în ce privește ce le-a poruncit Isus să facă, lucru care le face să își alinieze misiunea la tendințele politice sau economice.

3 min
carte

Pot femeile să fie păstori?

În această carte, Greg Gilbert arată care este planul lui Dumnezeu pentru slujba de păstor și prezbiter, analizând structurile de autoritate stabilite de El de la bun început. Focalizându-se pe Geneza 1-3 și 1 Timotei 2, el dovedește de ce rolul dat de Dumnezeu bărbaților, ca lideri ai bisericii, nu este ceva arbitrar, ci face parte din planul Lui original bun și frumos.

3 min
Devoțional

30 August / Creșterea Bisericii în felul lui Dumnezeu

Un mesaj devoțional de John Piper, parte din seria Bucurii de Neclintit.© 2022, Asociația MAGNA GRATIA. Toate drepturile rezervate. „Aceasta înseamnă că nu copiii trupești sunt copii ai lui Dumnezeu; ci copiii făgăduinței sunt socotiți ca sămânță” (Rom. 9:8). Imaginează-ți-l pe Avraam, patriarhul din Vechiul Testament, ca păstor. Domnul spune: „Te voi binecuvânta și voi crește lucrarea […]

3 min
Sus