Descriere

“El face pe cei smeriţi să umble în tot ce este drept. El învaţă pe cei smeriţi calea Sa” (Ps. 25:9)

Cum aş putea să cunosc voia lui Dumnezeu? Cum pot să discern voia Lui când am de luat o decizie sau când trebuie să fac o alegere?

Care ar fi modalităţile acceptabile pentru a afla voia lui Dumnezeu? Dacă pentru creștin nimic nu este la întâmplare, atunci putem să ne decidem pe baza versetelor biblice peste care dăm “la întâmplare”?

Suntem liberi să luăm orice decizie, pentru că nu ne putem pierde mântuirea și oricum “toate lucrurile lucrează împreună spre binele” credinciosului?

În decizii importante, să alegem lucrurile care ne plac cel mai puţin, pentru că, nu-i așa, Biblia ne spune că oricine vrea să ducă o viaţă plăcută lui Dumnezeu, va trebui să aibă de suferit? Sau să Îi cerem lui Dumnezeu semne speciale pentru a ne călăuzi în voia Lui?

B. A. Ramsbottom, pastor la Biserica Bethel Strict Baptist Chapel din Luton, Anglia începând din 1967, ne ajută în această carte să identificăm criteriile corecte după care să aflăm care este voia lui Dumnezeu, și face aceasta în așa fel încât să și cunoaştem capcanele și greșelile frecvente ale credincioșilor în acest sens.

Cuprins

Capitolul 1. Problema
Capitolul 2. Promisiunea lui Dumnezeu
Capitolul 3. Capcane și greșeli
Capitolul 4. Cum aș putea afla voia Domnului?
Capitolul 5. Concluzie
Note bibliografice

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

44

Data publicării

2017

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus