Descriere

Calea Credinței este o introducere în credinţa creștină, destinată cititorului neobișnuit cu Scriptura să înţeleagă elementele fundamentale ale creștinismului.

Deși profund în afirmaţii, autorul cărţii vobește cititorului într-un limbaj simplu, logic, ușor de înţeles, fără a afecta câtuși de puţin profunzimea teologică a lucrurilor la care se referă. Fiecare capitol se încheie cu întrebări pentru studiul personal sau pentru discuţii de grup.

Combătând tendinţele evanghelistice din zilele noastre, autorul avertizează asupra pericolului amăgirii cu o credinţă falsă: Credința mântuitoare nu este o simplă acceptare a adevărurilor istorice legate de Isus Hristos. Majoritatea oamenilor vor admite aceste lucruri, și totuși ei vor rămâne pierduți. Credința mântuitoare nu este o simplă credință în Dumnezeu. Ține minte că și dracii cred în Dumnezeu! Credința mântuitoare nu este o simplă acceptare a faptului că Isus esteMântuitor sau că Isus poate mântui. Ea nu este nici o simplă credință în credință… nici credința într-o decizie, nici credința într-o rugăciune, într-o mărturie, nici credința în propriul tău plan de mântuire.

Cuprins

Introducere
1. Dumnezeu
2. Omul și păcatul
3. Isus Hristos
4. Credința
Încheiere

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

58

Data publicării

2017, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus