Descriere

Calea Credinței este o introducere în creștinism, destinată ajutării cititorului neobișnuit cu Scriptura să înțeleagă credința creștină.

Deși profund în afirmații, autorul cărții vobește cititorului într-un limbaj simplu, logic, ușor de înțeles, fără a afecta totuși profunzimea teologică a lucrurilor la care se referă.

Fiecare capitol se încheie cu întrebări pentru studiul personal sau pentru discuții de grup.

Combătând tendințele evanghelistice din zilele noastre, autorul avertizează asupra pericolului amăgirii cu o credință falsă:

Credința mântuitoare nu este o simplă acceptare a adevărurilor istorice legate de Isus Hristos. Majoritatea oamenilor vor admite aceste lucruri, și totuși ei vor rămâne pierduți. Credința mântuitoare nu este o simplă credință în Dumnezeu. Amintește-ți că și dracii cred în Dumnezeu! Credința mântuitoare nu este o simplă acceptare a faptului că Isus este Mântuitor sau că Isus poate mântui. Ea nu este nici o simplă credință în credință… nici credința într-o decizie, nici credința într-o rugăciune, într-o mărturie, nici credința în propriul tău plan de mântuire.

Cuprins

Introducere
1. Dumnezeu
2. Omul și păcatul
3. Isus Hristos
4. Credința
Încheiere

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

54

Data publicării

2016

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus