Descriere

Dorinţa autorului în această carte este de a spune ceva pentru a îndemna pe tineri să meargă pe calea cea bună, să se păzească de greșelile și păcatele care îi pot afecta viitorul, atât în această viaţă cât și pentru veșnicie.

Ryle își începe pledoaria către tineri prin a oferi câteva motive generale pentru care tinerii au nevoie să fie sfătuiţi, după care enumeră și detaliază o serie de pericole caracteristice tinerilor, pericole față de care este convins că aceștia trebuie avertizați.

Dar Ryle, un autor și păstor adevărat de suflete, nu rămâne la nivelul avertismentelor, ci el oferă mai departe o mână de ajutor, oferind sfaturi generale pentru tineri, apoi statuând reguli de viață adaptate tinerilor, dar atent culese din Cuvântul lui Dumnezeu.

Cartea „Sfaturi pentru tineri” este și astăzi una dintre cele mai concise și totuși mai cuprinzătoare cărți pe tema evlaviei la vârsta când lucrurile par fie prea simple, fie prea complicate.

Cuprins

Introducere
Capitolul 1. Motive pentru sfaturile pentru tineri
Capitolul 2. Pericolele care îi pândesc pe tineri
Capitolul 3. Sfaturi generale pentru tineri
Capitolul 4. Reguli speciale pentru tineri
Capitolul 5. Încheiere

Anexă. Ghid de Studiu

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

117

Data publicării

2024

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus