Descriere

Care este mărturia vieții tale? Te-ai gândit ce vei lăsa în urma ta? Dacă ar fi să mori, care ar fi lucrurile pe care oamenii le-ar spune despre tine, despre umblarea ta cu Dumnezeu?

Elizabeth Wallbridge, a cărei tinerețe a fost petrecută în distracții lumești și în deșertăciuni, a lăsat totuși, prin harul lui Dumnezeu, o mărturie tulburătoare a convertirii și a credinței autentice în ciuda suferinței, stând alipită de Hristos chiar în cea mai importantă bătălie – cea cu moartea. Când Dumnezeu găsește de cuviință ca, în planul Lui suveran de răscumpărare, să ia la Sine pe unii credincioși, chiar la vârste timpurii, maturizarea lor în darurile credinței și al pocăinței, ca și profunzimea părtășiei lor cu Dumnezeu, în Hristos, se produc rapid. Așa s-au petrecut lucrurile și cu Elizabeth Wallbridge, „Fiica Lăptarului”. După o veți citi biografia ei, vă veți întreba cum se face că nu ați auzit până acum de această carte.

„Fiica Lăptarului” a fost tradusă în peste 20 de limbi, fiind vândută în mai multe milioane de exemplare, îndeosebi în secolul al XIX-lea. Se pare că această carte, la vremea ei, a fost folosită în mod special de Dumnezeu în mântuirea a mii de suflete.

Cuprins

​Prefață
Capitolul 1. Vizita lăptarului. Funeraliile mezinei familiei
Capitolul 2. Prima vizită. Frumusețile Creației
Capitolul 3. La coliba lăptarului
Capitolul 4. Lăptarul la biserică
Capitolul 5. Creștere rapidă în har
Capitolul 6. Declinul sănătății. Mărturia convertirii
Capitolul 7. Biruința în moarte
Capitolul 8. Înmormântarea
Capitolul 9. Către cititor
Anexa 1. Părinții lui Elizabeth
Anexa 2. Ultimele dorințe ale lui Elizabeth Wallbridge
Anexa 3. Vizita pe insula Wight
Anexa 4. Mormântul
Despre autor. Fiica lăptarului astăzi

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

152

Data publicării

2016, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus