Descriere

Părinților și învățătorilor de școală duminicală li s-a încredințat o responsabilitate și o slujbă extraordinar de importantă în educarea sufletelor nemuritoare spre slujirea lui Dumnezeu pe Pământ și spre slava lor în Cer.

Binele temporar și mântuirea veșnică nu doar a copiilor noștri, ci și a generațiilor viitoare, pot să depindă de credincioșia noastră în achitarea de această responsabilitate. Posteritatea și chiar continuitatea bisericii lui Hristos pe Pământ sunt legate de educația religioasă a generației care crește sub ochii noștri.

Acest umil instrument a fost scris și vă este oferit cu smerenie ca să vă ajute în această sarcină atât de importantă. Ne-am străduit să fim cât mai conciși în compunerea întrebărilor și răspunsurilor, în măsura în care natura temelor tratate ne-a permis. Dar mare parte din beneficiul ce poate fi derivat din acest catehism va depinde de judecata și grija manifestate în folosirea lui.

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF

Nr. pagini

58

Data publicării

2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus