Descriere

Dacă ne gândim suficient la implicațiile păcatului în viețile noastre, probabil că ne-ar lua ani de zile ca să enumerăm doar toate rezultatele și consecințele păcătoșeniei omului – de la gândurile necurate la acțiunile rele, de la vorbirea stricată la actele de violență, de la decăderea personală la prăbușirea valorilor morale în societate, de la o viață cheltuită pe lucruri deșarte la o moarte plină de durere. Dar păcatul este chiar mai distrugător pentru om; el afectează sufletele noastre și, dacă Hristos nu ar fi venit în această lume decăzută și dacă El nu ar fi murit pe cruce ca să ne mântuiască, destinul nostru veșnic ar fi fost Iadul – Iadul veșnic; dezastrul și suferința fără sfârșit; întunericul total, durerea nelimitată și răul neînfrânat.

În cartea de față, Thomas Watson ne cheamă să analizăm și să medităm la această temă cu seriozitatea și sârguința acelora cărora le pasă cu adevărat de viețile și sufletele lor. El ne cheamă să ne rugăm și să ne cercetăm adânc inimile și viețile, descoperindu- ne ceea ce Biblia descrie ca păcătoșenia și ticăloșia păcatului.

Cuprins

PREFAȚĂ

Capitolul 1. CONSECINȚELE PĂCATULUI

Capitolul 2. STAREA DISPERATĂ A PĂCĂTOȘILOR

Capitolul 3. ULTIMA ȘI MAREA SCHIMBARE

Capitolul 4. CUPTORUL ÎNCINS MAI MULT

Despre autor

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

174

Data publicării

2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus