Tematică: Caracter creștin

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Autori

Tematici

Categorii

Serii

8 rezultate
carte

Este mânia întotdeauna un păcat?

Este întotdeauna greșit să fii mânios? Dr. R.C. Sproul explică diferența importantă dintre mânia neprihănită și cea păcătoasă...

1 min
carte

Cum pot fi fericit?

Ce înseamnă să trăiești o viață fericită? Este ceva obișnuit să îi auzi pe oameni vorbind despre sănătate, bogăție și prosperitate ca semne ale binecuvântării din partea lui Dumnezeu.

1 min
carte

Practicarea credinței creștine

Practicarea Credinței Creștine este, asemenea tuturor cărților lui J.C. Ryle, o carte pătrunzătoare, clară și concisă. Ea a fost gândită să însoțească celelalte cărți ale sale, precum Sfințenia, prezentând, de data aceasta, sfaturi practice despre viața creștinului.

1 min
carte

Marele câștig al evlaviei

Ce este evlavia? De ce este ea denumită de Scriptură ca fiind un mare câștig? Ce presupune această evlavie în mod practic?

2 min
carte

Proaspăt convertit

Alcătuită dintr-o serie de scrisori scurte adresate celor proaspăt credincioși, cartea de față este o adevărată comoară și un instrument foarte util acestora...

1 min
carte

Harul fricii de Dumnezeu

Dacă este să fim onești, ar trebui să recunoaștem că, în zilele noastre, subiectului fricii de Dumnezeu i se acordă foarte puțină atenție, dacă și aceea.

1 min
Sus