Tematici: Boala și suferința Lucrarea pastorală Predicarea

Charles Spurgeon

Predicând în mijlocul necazurilor

John Piper 50 pagini

Descriere

Te vei confrunta inevitabil cu necazurile. Este doar o chestiune de timp. Se poate să te confrunți deja cu ele. Cum vei persevera trecând prin momentele deprimante ale vieții?

Dar, pentru păstori, întrebarea este chiar mai dificilă: Cum predici în mijlocul necazurilor? Cum faci acea lucrare a inimii când propria ta inimă se află sub asalt și este gata să cadă? Acest lucru este crucial. Predicarea adevărului măreț și glorios, într-o atmosferă care nu este măreață și nici glorioasă, prezintă o imensă dificultate.

Inspirându-se din viața și lucrarea lui Charles Spurgeon, John Piper prezintă o viziune asupra lucrării Evangheliei care ne inspiră și oferă sfaturi practice despre cum pot păstorii să își continue lucrarea când vremurile sunt cele mai dificile.

„Dacă vom avea de predicat în mijlocul necazurilor, va trebui să trăim în părtășie cu Dumnezeu în termeni intimi de felul acesta – vorbind cu El despre nevoile și durerea noastră și hrănindu-ne din harul promisiunilor Lui și al revelărilor slavei Sale.”

Cuprins

O introducere personală
Capitolul 1. Ce ar putea să ne învețe Spurgeon? 
Capitolul 2. Predicând în mijlocul necazurilor 
Note bibliografice

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

50

Data publicării

2017, 2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus