Descriere

“Sfaturi pentru lucrători” este o chemare caldă adresată creștinilor, prin care sunt îndemnați să ia în seriozitate principala lor îndatorire – de a lărgi Împărăția lui Dumnezeu pe pământ, și să facă acest lucru cu energie, entuziasm, sârguință, zel și cunoștință.

Asemenea celorlalte cărți ale lui Charles Haddon Spurgeon, prințul predicatorilor, aceasta nu este adresată celor slabi cu inima, ci celor devotați complet Domnului și Mântuitorului lor Isus Hristos. Acelora care își spun în sinea lor, “Aș vrea să fiu un astfel de slujitor”, Spurgeon le răspunde cu un apel clar: “Ei bine, nu ai nevoie de o biserică mare unde să Îl propovăduiești pe Hristos, pentru că există un amvon la fiecare colț de stradă”.

Punctul de plecare al lui Spurgeon este chiar mântuirea cititorilor lui. Reafirmând temelia apostolilor care îi îndemnau pe oameni pentru că ei cunoșteau frica Domnului, Spurgeon o întărește spunând: “ce ai pierde dacă, câștigându-ți sufletul, ai pierdut toată lumea?” și apoi că, după mântuirea proprie, nu există fericire mai mare decât să știm că suntem instrumentele în mâna lui Dumnezeu spre salvarea unui singur suflet de la moarte și spre acoperirea unei mulțimi de păcate”.

Cuprins

Capitolul 1. UN OM ZELOS
Capitolul 2. ÎNGERII VIZITEAZĂ SODOMA
Capitolul 3. LUCRĂTORI DE SUCCES
Capitolul 4. PIGMEI ȘI URIAȘI
Capitolul 5. ASCULTAREA
Capitolul 6. „ÎNTĂREȘTE-TE NUMAI, ȘI ÎMBĂRBĂTEAZĂ-TE”
Capitolul 7. FELUL DE LUCRĂTORI DORIȚI
Capitolul 8. UN PROASPĂT CONVERTIT ȘI UN LUCRĂTOR DE SUCCES
Capitolul 9. O BUNĂ SLUJIRE CU O ATITUDINE BUNĂ
Capitolul 10. UN LIDER DEOSEBIT ȘI SOLDAȚI BUNI
Capitolul 11. TRUDA ȘI RĂSPLATA EI
Capitolul 12. LUCRĂTORII CARE CITESC CU FOLOS
Capitolul 13. SALVAȚI COPIII
Capitolul 14. SALVAREA UNUI SUFLET DE LA MOARTE
Capitolul 15. RESTAURAREA CELOR CARE AU RĂTĂCIT
Note bibliografice și explicative

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

150

Data publicării

2020, 2024

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus