Descriere

După învierea Sa, Domnul Isus Hristos le-a dat ucenicilor Lui o misiune – să meargă în toată lumea, la toate popoarele, și să facă ucenici, botezându-i și învățându-i. Aceasta rămâne misiunea continuă a bisericii în zilele noastre.

În această carte, Dr. R.C. Sproul analizează Marea Trimitere prin a identifica fundamentul biblic al lucrării de misiune, definind Evanghelia și evanghelizarea, și tratând nevoia de a-i mobiliza pe creștini la lucrarea de misiune. De asemenea, el discută pe tema metodelor de evanghelizare, îndrepându-l pe cititor în final către Acela care a promis că Își va zidi Biserica. Această carte provoacă bisericile și pe creștini să asculte de porunca Domnului Isus și să meargă în întreaga lume pentru a face ucenici.

Această carte face parte din Seria Întrebări Cruciale. Seria de cărți Întrebări Cruciale, de Dr. R.C. Sproul, oferă analiza succintă a aspectelor importante ale credinței pentru creștini și pentru necredincioșii curioși deopotrivă. Mai multe titluri din cadrul seriei vor fi disponibile în curând.

Cuprins

Capitolul 1. CE ESTE EVANGHELIA?
Capitolul 2. CE ESTE EVANGHELIZAREA?
Capitolul 3. MOBILIZAREA MEMBRILOR BISERICII
Capitolul 4. EVANGHELIZAREA SISTEMATICĂ
Capitolul 5. BAZA BIBLICĂ A MISIUNII
Capitolul 6. CĂUTAREA CELOR PIERDUȚI
Despre autor

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

68

Data publicării

2018, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Seria „Întrebări cruciale”

Din aceeași serie:

Sus