Descriere

De ce frâng creștinii pâinea împreună? În noaptea când a fost trădat, Isus a luat ultima masă cu ucenicii Lui. Ce anume a fost atât de important la această masă, și care este importanța ei continuă în viața bisericii?

În această carte, Dr. R.C. Sproul explică originile a ceea ce noi numim Cina Domnului și sensul din spatele pâinii și a vinului. Dr. Sproul le reamintește creștinilor să nu trateze cu superficialitate această masă, ci să își pregătească inimile pentru primirea Cinei Domnului.

În această carte, Dr. R.C. Sproul explică de ce trebuie să ne calibrăm conștiințele după Biblie. Prin aplicații practice, el demonstrează felul cum studiul Scripturii de ajută ca, prin harul lui Dumnezeu, să ne formăm o conștiință creștină matură.

Seria de cărți Întrebări Cruciale, de Dr. R.C. Sproul, oferă răspunsuri succinte la întrebări importante ridicate de creștini și de necredincioșii curioși deopotrivă.

Cuprins

Capitolul 1. SEMNIFICAȚIA PAȘTELUI
Capitolul 2. INSTITUIREA CINEI DOMNULUI
Capitolul 3. CULMINAREA ÎMPĂRĂȚIEI
Capitolul 4. TRUP ȘI SÂNGE REAL?
Capitolul 5. NATURILE LUI HRISTOS
Capitolul 6. PREZENȚA LUI HRISTOS
Capitolul 7. BINECUVÂNTARE ȘI JUDECATĂ
Despre autor

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

66

Data publicării

2021

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus