Descriere

Este întreaga lume vinovață înaintea lui Dumnezeu? Dacă spui că “nimeni nu este perfect”, este foarte posibil ca toți oamenii să fie de acord cu tine. Sentimentele de vinovăție legate de păcat sunt obișnuite. Un om poate ignora sentimentul de vinovăție, îl poate justifica sau îl poate înăbuși, dar el rămâne acolo. Acest lucru ne arată că toți oamenii sunt vinovați în mod subiectiv înaintea lui Dumnezeu. Așadar, ce facem cu vinovăția noastră?

În această carte, Dr. R.C. Sproul arată cum Dumnezeu poate folosi astfel de sentimente pentru a scoate la iveală adevărata noastră vinovăție. Dr. Sproul ne îndreaptă ulterior către singurul remediu pentru vinovăție – iertarea pe care Dumnezeu ne-o oferă prin Isus Hristos.

Seria de cărți Întrebări Cruciale, de Dr. R.C. Sproul, oferă răspunsuri succinte la întrebări importante ridicate de creștini și de necredincioșii curioși deopotrivă.

Cuprins

Capitolul 1. VINOVĂȚIA ȘI SENTIMENTUL DE VINOVĂȚIE
Capitolul 2. TRATÂND VINOVĂȚIA
Capitolul 3. VINDECAREA ȘI IERTAREA
Despre autor

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

69

Data publicării

2018

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus