Descriere

Ești creștin și te lupți cu probleme îndelungi de sănătate? Dacă da, ai face bine să petreci câtva timp în compania lui P. B. Power, un predicator din secolul al XIX-lea care a fost foarte familiarizat cu boala și care L-a cunoscut pe Dumnezeul mângâierii în mijlocul suferinței. Există, desigur, multe cărți scrise pe această temă, dar cea care stă în mâinile tale este unică prin abordarea foarte simplă, clară și practică a autorului.

Punctul de plecare al autorului este recunoașterea faptului că boala poate fi dureroasă și ne poate afecta atât trupește cât și spiritual. În loc să minimizeze sau să ne facă să ne simțim vinovați că trecem prin durere, ori să ne încurajeze la un fel de stoicism fals, P.B. Power apelează mai degrabă la îndreptarea privirilor noastre către adevărul liniștitor și mângâietor că Dumnezeu nu tratează durerile și suferințele noastre cu superficialitate, întrucât Fiul Său, Isus Hristos, a suferit în trup și în suflet.

Deși este o carte destul de scurtă, ea este destul de surprinzătoare în felul în care tratează multiplele fațete ale suferinței și diversele dificultăți cu care credincioșii se confruntă în perioadele de boală, mai ales în cazul bolilor pe termen lung. O simplă privire aruncată peste cuprinsul cărții va stârni curiozitatea cititorului atent și sperăm că îl va convinge să se alipească de Mântuitorul lui și de Dumnezeul oricărei mângâieri.

Cuprins

INTRODUCERE
Capitolul 1. UN DUMNEZEU AL MÂNGÂIERII
Capitolul 2. PIEDICI ÎN CALEA CONVINGERII CĂ DUMNEZEU ESTE UN DUMNEZEU AL MÂNGÂIERII
Capitolul 3. AJUTOR ÎN CREDINȚĂ
Capitolul 4. MÂNGÂIERE ÎN DURERI
Capitolul 5. CÂND NE SIMȚIM INUTILI
Capitolul 6. CÂND NE SIMȚIM NEVREDNICI
Capitolul 7. INVIDIA FAȚĂ DE ALȚII
Capitolul 8. CÂND NE SIMȚIM O POVARĂ PENTRU ALȚII
Capitolul 9. CÂND NE TEMEM CĂ SUFERINȚA VA FI DE DURATĂ
Capitolul 10. SINGURĂTATEA
Capitolul 11. CÂND NE TEMEM DE DEZONORAREA LUI DUMNEZEU
Capitolul 12. CÂND NE GÂNDIM LA PLECAREA NOASTRĂ
Anexa 1. BINECUVÂNTĂRILE SUFERINȚELOR SFINȚITOARE
Anexa 2. ÎNTREBĂRI CĂTRE CEI ÎN SUFERINȚĂ

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

158

Data publicării

2021

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus