Tematici: Evanghelizare și misiune Lucrarea de misiune

Adoniram Judson

Cât de puțini sunt cei de mor atât de greu!

John Piper 42 pagini

Descriere

Gândește-te cu seriozitate la rolul tău în împlinirea Marii Trimiteri!

Aceasta a fost pledoaria lui John Piper când a vorbit în 2003 despre viața și lucrarea lui Adoniram Judson. Judson a fost primul misionar în străinătate din America și un exemplu de urmat al cuiva care a luat în considerare cu seriozitate și și-a asumat rolul strategic unic în împlinirea Marii Trimiteri.

Deși a fost avertizat să nu se ducă în Burma, el a intrat în acea țară în urmă cu aproape 200 de ani – în iulie 1813 – și acolo și-a investit următorii 38 de ani din viață predicându-L pe Hristos acolo unde Numele Lui nu fusese propovăduit.

Și asta cu un preț foarte mare. Dar, în economia perfectă a lui Dumnezeu, suferința lui a avut un scop clar. Așa cum explică autorul, suntem “convinși din Scriptură și din istoria lucrării de misiune că planul lui Dumnezeu pentru evanghelizarea lumii și pentru finalizarea scopurilor Lui include suferința slujitorilor și a misionarilor Lui”.

La origine o prelegere către păstori, biografia lui Judson realizată de John Piper este disponibilă în format de carte electronică, și ea ne cheamă să ne punem aceeași întrebare provocatoare: “Ar putea să te cheme Dumnezeu să împlinești ce lipsește suferințelor lui Hristos, să cazi ca un grăunte de grâu într-un ogor de departe și să mori, să îți urăști viața în această lume și astfel să ți-o păstrezi pe veci și să aduci mult rod?”

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, MOBI

Nr. pagini

42

Data publicării

2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus