Tematici: Cercetare de sine Omorârea păcatului Pocăința

Pocăința biblică: nevoia zilelor noastre

Lee Roy Shelton 98 pagini

Descriere

De ce este pocăinţa biblică nevoia cea mai mare a zilelor noastre?

Pentru că trăim vremuri în care cei mai mulţi lideri religioși au ajuns să nege că avem nevoie de pocăinţă. Chiar și atunci când predică despre pocăinţă, ei diluează sensul ei ca acel președinte de seminar teologic, care a spus că pocăinţa nu înseamnă mai mult decât că “un gentleman care Îi spune lui Dumnezeu că îi pare rău”. Alţii spun că pocăinţa a fost cerută numai de la evrei și că nu ne este aplicabilă nouă, celor de azi. Unii afirmă că pocăinţa este aplicabilă numai copiilor lui Dumnezeu, și că ea nu are nimic de-a face cu păcătoșii pierduţi, în timp ce alţii predică exact contrariul, anume că pocăinţa ar fi aplicabilă numai păcătoșilor pierduţi, nefiind relevantă pentru copiii lui Dumnezeu!

Dincolo de aceștia, mai sunt și alţii care pretind că pocăinţa este o formă de fapte bune, și implicit nu este necesară pentru niciun fel de persoane! Așadar, scopul autorului în acest ghid de studiu este să respingă toate aceste erori fatale, care înșeală, de fapt, suflete preţioase, ducându-le la pierzare veșnică.

Cuprins

Capitolul 1. Nevoia de pocăință
Capitolul 2. Sensul pocăinței
Capitolul 3. Legătura dintre pocăință și credință
Capitolul 4. Cum este produsă pocăința
Capitolul 5. Roadele pocăinței
Concluzie
Despre autor

Ghid de studiu

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB

Nr. pagini

98

Data publicării

2014, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus