Tematică: Omorârea păcatului

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Autori

Tematici

Categorii

Serii

9 rezultate
carte

Cum pot să lupt cu păcatul și ispita?

J. Garrett Kell confruntă greutatea spirituală și consecințele răzvrătirii, împărtășindu-ne nădejea și ajutorul pe care Dumnezeu ni le oferă.

1 min
articol

Moartea autentică a păcatului

În cunoașterea adevărului despre noi înșine, trebuie să ajungem să cunoaștem felul cum și dacă păcatul moare autentic în noi, într-o anumită măsură, în timp ce încă suntem în viață. Acest aspect al cunoașterii de sine în privința păcatului, pe care trebuie să îl înțelegem, este ascuns în Hristos și doar în El. Și există […]

3 min
carte

Păcatele credincioșilor

Ce se întâmplă cu un creștin atunci când păcătuiește? Își pierde el mântuirea? Încetează să mai fie copilul lui Dumnezeu? 

1 min
carte

Doctrina pocăinței

Dar ce este pocăința? Cum poate fi caracterizată și, mai important, cum poate fi obținută?

2 min
carte

Ispita

Natura - Manifestarea - Prevenirea

Ce este, mai precis, ispita? Care sunt sursele ei? Cine este autorul ispitei? Cum se manifestă ea? Cum ajunge omul să cadă în ispită? Dar cum putem birui în fața ispitelor?

2 min
carte

Omorârea păcatului

Ucide tu păcatul, altfel te va omorî el. Omorârea păcatului nu ii este posibilă decât celui cu adevărat credincios. Toate armele necesare...

2 min
carte

Ce este pocăința?

Ca urmare a păcatului, Dumnezeu ne poruncește să ne pocăim. Dar ce este pocăința? Adevărata pocăință nu este pur și simplu un ritual religios sau o hotărâre de a ne descurca mai bine data viitoare.

1 min
carte

Pocăința biblică: nevoia zilelor noastre

De ce este pocăinţa biblică nevoia cea mai mare a zilelor noastre? Pentru că trăim vremuri în care cei mai mulţi lideri religioși au ajuns să nege că avem nevoie de pocăinţă.

2 min
articol

35 motive să nu păcătuiesc

1.Pentru ca un pacat mic conduce la un alt pacat. 2.Pentru ca pacatul meu Îl invita pe Dumnezeu sa ma disciplineze. 3.Pentru ca timpul petrecut în pacat este pierdut pentru totdeauna. 4.Pentru ca pacatul meu nu Îi face placere niciodata lui Dumnezeu, ci întotdeauna Îl întristeaza pe El, Cel care ma iubeste. 5.Pentru ca pacatul […]

3 min
Sus