Descriere

Ce se întâmplă cu un creștin atunci când păcătuiește? Își pierde el mântuirea? Încetează să mai fie copilul lui Dumnezeu? Își poate pierde mântuirea o persoană odată născută din nou? Când credinciosul păcătuiește și implicit întristează sau “stinge” pe Duhul Sfânt, pierde el complet pe Duhul? 

Care sunt implicaţiile afirmaţiei că un credincios și-ar putea pierde mântuirea? Ce se întâmplă în viaţa unui credincios adevărat atunci când el păcătuiește? Dar dacă am spune că mântuirea nu se poate pierde, nu cumva încurajăm o viaţă lejeră, o trăire libertină a credinciosului? În ce fel sunt legate siguranţa mântuirii credinciosului și perseverenţa acestuia în credinţă și sfinţenie? Este doctrina siguranţei mântuirii o învăţătură periculoasă?

A.W. Pink răspunde cu argumente din Scriptură la aceste întrebări care au fost și au rămas atât de disputate în toată istoria creștinismului.

Cuprins

Introducere
1. Acela care a căzut în greșeală
2. Ar fi posibil totuși ca un credincios adevărat să piară?
3. Care sunt consecințele faptului că un credincios încă păcătuiești?
4. Păstrarea și perseverarea credinciosului
Note explicative

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

49

Data publicării

2014, 2022

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus