Tematică: Sfârșitul lumii (escatologie)

Filtrează rezultatele

Tipuri de resurse

Autori

Tematici

Categorii

Serii

Devoționale

5 rezultate
carte

Drama creștinismului

O interpretare a cărții Apocalipsa

Această scurtă carte oferă o vedere generală excepțională asupra ultimei cărți din Scriptură, un studiu potrivit pentru lectura devoțională, dar care poate sluji în același timp ca un cadru de referință deosebit de clar pentru pregătirea predicilor.

1 min
Devoțional

9 Noiembrie / Uimiți la sfârșitul istoriei

Un mesaj devoțional de John Piper, parte din seria Bucurii de Neclintit. © 2022, Asociația MAGNA GRATIA. Toate drepturile rezervate. „[Dumnezeu] să vă dea odihnă atât vouă, care sunteți întristați, cât și nouă, la descoperirea Domnului Isus din Cer, cu îngerii puterii Lui, într-o flacără de foc, ca să îi pedepsească pe cei ce nu […]

3 min
carte

Acestea sunt zilele de pe urmă?

Ce este vremea de pe urmă? Trăim oare acele zile? Războaie, vești de războaie, foamete, cutremure și tulburări internaționale - Isus a spus că toate aceste lucruri aveau să fie semnele revenirii Sale.

1 min
carte

Cele cinci puncte ale amilenismului

Amilenismul nu este greu de înțeles. Nu ai nevoie de o hartă care să te ghideze printr-o mulțime complicată de pasaje. Pentru a înțelege...

6 min
carte

Ce spune Biblia despre poporul lui Dumnezeu?

Dispensaţionalismul este în esenţă metoda de interpretare a Scripturii care consideră două popoare distincte ale lui Dumnezeu, cu două destine distincte: Israel și Biserica. Dar poate fi acest lucru susţinut cu dovezi din Scriptură?

1 min
Sus