Descriere

Te-ai gândit vreodată că Hristos este „plin de farmec” (Cântarea Cântărilor 5:16)? Dar ce implică asta? În ce constă „farmecul” Lui? Și care ar trebui să fie răspunsul credinciosului la descoperirea farmecului lui Hristos?

Dintre toate generațiile de credincioși, puritanii s-au deosebit prin profunzimea dragostei lor față de Hristos. Dar această dragoste n-a fost una pur sentimentală, goală de conținut, cum vedem, din nefericire, peste tot în lumea de astăzi. Dragostea lor pentru Hristos a fost una care a izvorât din cunoașterea lui Hristos, din admirația lor conștientă față de Persoana Lui, față de rolurile Lui de Preot, Profet și Rege, și față de lucrarea Lui de răscumpărare a păcătoșilor.

Într-o carte ce poate fi citită într-o oră vei găsi exprimată concentrat o pasiune fierbinte pentru Hristos care îți va înflăcăra sufletul în dragostea pentru El.

„Este oare posibil ca farmecul lui Hristos să nu îi atragă pe oameni? O, orbirea omului! Dacă nu vezi nicio frumusețe în Hristos, care să te determine să Îl dorești și să Îl iubești, este pentru că dumnezeul acestei lumi ți-a orbit mintea!”

Cuprins

Capitolul 1. Hristos este vrednic de a fi iubit
Capitolul 2. Hristos este cu totul fermecător
Capitolul 3. Cum este Hristos fermecător
Capitolul 4. Aplicații

Recenzii

Informații despre carte

Preț

GRATUIT

Format

electronic, Acrobat Reader PDF, EPUB, GBOOKS

Nr. pagini

42

Data publicării

2019, 2023

Descarcă

Dacă nu știți cum să descărcați și să citiți fișierele PDF, Epub sau Mobi, găsiți instrucțiuni aici (întrebările 13-15).​

Sus